Kuinka löydät upeaa musiikkia kännykältä?

Nykyisin kännykkä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia löytää upeaa musiikkia, joka kulkee kaikkialle mukanasi näppärästi kännykän uumenissa. Kun etsit hyvää musiikkia, kannattaa muistaa, että myös monet online casinot, kuten https://unibetmobile.com/fi/, soittavat upeaa musiikkia. Tarjoamme tässä postauksessa vinkkejä, joiden avulla löydät upeaa musiikkia kännykältäsi. Kannattaa valita juuri sellainen palvelu, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Esimerkiksi Deezer on erityisen hyvä valinta siinä tilanteessa, jos haluat laulaa suosikkilaulajasi kanssa, muttet muista biisien sanoja ulkoa.

Spotify tarjoaa musiikkia kaikenlaisille kuuntelijoille

Spotify on suosittu palvelu, joka tarjoaa musiikkia kaikenlaisille musiikinystäville ja kuuntelijoille. Spotifyn uumenista löytyy useita miljoonia erilaisia kappaleita eikä sen käyttö vaadi luottokortin omistamista. Peruspalvelun voi saada jopa aivan ilmaiseksi, eikä Premium-ominaisuuksienkaan hankkiminen maksa kovin paljon. Tutustumistarjouksena tarjotaan usein 3 kuukauden tutustumisjaksoa 0,99 eurolla, minkä jälkeen premium-palvelun käyttö maksaa 9,99 euroa per kuukausi. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelu on keksitty Ruotsissa ja sen ideana on tarjota internetin kautta suoratoistopalveluna erilaista musiikkia, josta käyttäjillä on mahdollisuus valita mieleisensä. Palvelun ensijulkaisu tapahtui 7.10 vuonna 2008. Lisenssin omistusoikeus on yksityisessä omistuksessa. Vuoden 2010 syyskuussa kappaleita oli tarjolla 10 000 000. Määrä on kuitenkin kasvanut jatkuvasti.

Vaikka monet musiikinystävät ovatkin olleet innoissaan Spotifysta ja sen tuomista mahdollisuuksista, on palvelu saanut osakseen myös kritiikkiä. Esimerkiksi osa artisteista sekä levy-yhtiöistä on ollut tyytymättömiä korvauksiin, joita se on saanut Spotifylta musiikkinsa esittämisestä. Magnus Uggla on eräs artisti, joka halusi poistaa musiikkinsa palvelusta. Hänen mielestään Spotifyn hänelle maksama korvaus oli verrattavissa surkean katusoittajan päivätienesteihin ja artisti vertasi tässä tilanteessa 6 kuukauden tulojaan.

Deezer on kuin musiikkikirjasto

Deezer on Spotifyn kova haastaja ja kilpailija ja sitä voidaankin verrata helposti käytettävään musiikkikirjastoon. Palvelua voi kokeilla kuukauden verran ilmaiseksi ja kaiken lisäksi kokeilujakso koskee palvelun täysversiota. Normaalisti palvelun täysversion käyttö maksaa kymmenisen euroa per kuukausi. Jos mainokset eivät sinua haittaa ja jos olet valmis käyttämään versiota, joka on tavallista riisutumpi, voit käyttää Deezeriä ilmaiseksi myös kokeiluajan jälkeen. Deezerin eräs parhaista puolista on se, että uusia kappaleita tarjotaan palvelussa monipuolisesti. Kun Deezerin ottaa käyttöön, kysyy se käyttäjän musiikkimakuun liittyviä kysymyksiä. Jos käyttäjä yliviivaa kappaleeseen liittyvän sydämenkuvan, ei kappaletta enää soiteta.

Deezer on hyvä palvelu, jos haluat laulaa suosikkilaulajasi mukana. Palvelussa on nimittäin helppoa saada biisien sanat näkyville. Tämä tapahtuu klikkaamalla palvelun mikrofoni-kuvaketta. Monet palvelun käyttäjät ovat erityisen ihastuneita juuri tähän toimintoon. Myös palvelusta löytyvä graafinen innovatiivinen taajuuskorjain on saanut Deezerin käyttäjät huokailemaan ihastuneina.

Kaiken kaikkiaan voidaankin sanoa, että Spotify on ehkä tunnetuin tämän tapaisista musiikkia tarjoavista palveluista, mutta Deezer on sen kova kilpailija, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, jos musiikki kiinnostaa sinua ja jos haluat saada käsiisi näppärästi monipuolisen valikoiman hyvää musiikkia. Palvelut ovat näppärä tapa ottaa runsaasti musiikkia mukaan vaikkapa matkalle ilman että sinun tarvitsee raahata lomalle mukaan valtavaa kasaa cd-levyjä tai mitään muutakaan kuin kännykkäsi tai muu älylaitteesi. Tämä auttaa sinua rentoutumaan lomalla ja aloittamaan työt taas uusin voimin loman jälkeen.